2 de des. 2020

JOKIRAMA 2020-2021

PROGRAMA D'ESPECTACLES GRATUÏTS PRESENTAT PER LA REGIDORIA D'INFÀNCIA I JOVENTUT PER AQUEST NADAL

La Regidoria d’Infància i Joventut ha programat un conjunt d’espectacles dins el programa del Jokirama per tal que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d’unes vacances de Nadal més entretingudes. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, el format ha canviat i només hi haurà espectacles. Tots ells seran gratuïts i tindran un aforament limitat. De cadascun dels espectacles se’n faran dues sessions diàries: una a les 12 h i una altra a les 18 h.

Aquest és el programa d’actes del Jokirama 2020-2021:

 

Caldrà que els infants vagin sempre acompanyats d’un adult. Als espectacles només s’hi podrà accedir amb reserva prèvia. Aquesta podrà fer-se a partir del 9 de desembre trucant al telèfon 977 66 32 89 (de dilluns a divendres, de 15 h a 21 h) o enviant un correu electrònic a jokiramaentrades@gmail.com. I es podrà reservar com a màxim per a sis persones (totes del mateix nucli familiar). Les reserves seran confirmades, si són per telèfon, al moment de fer la trucada i si són per correu, es respondrà confirmant-les. Un cop reservades, si per algun motiu no s’hi pot assistir, caldrà avisar per anul·lar-les.

Les instal·lacions s’obriran una hora abans que s’iniciï l’espectacle. L’ús de la mascareta és obligatori i es prendran totes les mesures necessàries. Els espectacles poden ser cancel·lats o modificats si així ho requereix la situació sanitària.